sobota 26. října 2013

Coats


Dnešní článek nebude outfitový,ale inspirační. Jedná se o KABÁTY! :) Každá nějaký potřebujeme,ale když už jdeme do obchodu a snažíme se vybrat ten správný,nemůžeme se rozhodnout pro který. Pro to,pokud byste chtěli letos v zimě ,,jít se sezonou",přečtěte si tento článek o tom,jaké kabáty se nosí. :)


Velký bum zaznamenávají bílé kabáty. Jsou elegantní a  proto pro sportovní typy moc vhodné nejsou(teda,samozřejmě byste měli nosit to,co se líbí vám,tohle jen z mého úhlu pohledu :). Je skvělé,že pokud  k němu přidáte trochu rockovější outfit,bude to vypadat zajímavě a neotřele(např.: kožené kalhoty). Ale i když si k němu vezmete stejně bílou sukni,bude to vypadat pořád skvěle,akorát elegantněji.


Tento kabát je zase bílý :). Zajímavé na něm ale je vzhled a způsob zpracování. Má zvláštní,chlupatoučký materiál. Mně se moc líbí a pokud Vám nevadí lehce vybočovat z davu(už jenom kvůli té bíle),tak mě nenapadá důvod,proč ho nekoupit. :)


Tohle je tak napůl parka a napůl kabát. Co je na něm zvláštního jsou zase,jako u minulého obrázku,zajímavé detaily. Zde je to hebká,sametová  kožešina.


ZOO! :) Ano,i toto frčí... :) Leopardí a všelijaké zvířecí kabátky tu byly letos a jsou tu zas! :)


Dále tu jsou kabáty v anglickém stylu,jehož hlavním poznávacím znamením je vzor tartan-neboli kostka. Prakticky jsou trendy každý rok a já se ani nedivím. Vždyť,kdo by nemiloval kostku,která se dá kombinovat jak s ,,drsnějším",tak i s elegantnějším oblečením? :)
   
 
Novinkou a absolutním hitem jsou pastelové a barevné kabáty!  

A nakonec klasika,se kterou chybu prostě neuděláte. Pokud Vás trend at bílých,barevných či jiných podobných kabátů příliš nezaujal,kupte si klasický černý,nebo tmavě modrý. A pokud výsledný outfit budete chtít něčím ,,osvěžit",stačí přidat barevnou šálu a ,,Tradááááááá." :) 

Kabáty naleznete v obchodech Marks and Spencer a  Gil Bret.

Žádné komentáře:

Okomentovat